RÓLUNK

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” bg_type=”image” parallax_style=”vcpb-default” bg_image_new=”id^4402|url^https://becsali.ro/wp-content/uploads/2015/01/back_new.png|caption^null|alt^null|title^back_new|description^null” bg_override=”ex-full”][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1488959264585{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”]

marton_csalad_b_wMárton család - Becsali
[/vc_column][vc_column width=”1/2″][ultimate_heading main_heading=”Köszöntjük Erdélyben” alignment=”left”][/ultimate_heading][vc_column_text]

A Becsali Vendégház egy Második Otthon: egyszerre biztosítja vendégeinek a nagyváros és a civilizáció minden kényelmét a vidéki élet nyugalmával és egy kellemes környezettel együtt.

Mi egy négytagú , mélyen székely érzelmű, székely-magyar család vagyunk, ahol az apa Márton Lajos ( Lajcsi ) 1967 nov 21-én , az anya Márton Mária ( Maris ) 197o nov. 3 – án , gyerekek : Tamás 1994 dec 4-én és Péter 1999 szept 17-én születtünk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_column_text]

Szeretettel várunk hasonló korú, és hasonló korú gyerekekkel rendelkező családokat is, akár ismerkedési, és játszótársi barátságok kialakúlásának céljából is.

A nálunk megszálló vendég valóban otthon érezheti magát, legyen Erdélyt bejárni kivánó turista, aki vendégházunkból könnyen és gyorsan eljuthat a környékbeli számtalan látnivalóhoz, vagy akár ügyeit intéző üzletember akinek biztosítva van a nyugalom és a szükséges kommunikációs lehetőségek.

Amit a vendégeknek adunk az a “vidéki összkomfort”: a városhoz – Székelyudvarhelyhez közel, alig pár percnyi távolságra, egy csodálatos székely falu szélén -Székelyszentléleken fogadjuk őket.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a családos turisták, a vállalkozók, a szervezett kirándulók és nyaralók iskolák, klubok – fogadtunk már nemlátó csoportot is.

Vendégházként és kulcsosházként is működünk, szeretjük vendégeinket és igyekszünk jó házigazdák lenni, de ha a vendég úgy kivánja, biztositva magánszféráját, a háttérben maradunk.

A tágas udvar biztonságos parkolási, grillezési valamint bográcsozási lehetőséget nyújt, pihenni vágyó turistáink számára ( nyárilugas, kemence, grillező ) .

Csoportos foglalások esetén, zenés táncos mulatságokat szervezünk (kérésre, vagy meglepetésre)

Kapcsolatfelvételért, információkért, foglalásért hívjon:
+40 745 – 30 29 56

Vendégházunkban az élet vidám!

Tisztelettel, a házigazdák

Márton Mária és Márton Lajos

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][ultimate_spacer height=”10″ height_on_tabs=”10″ height_on_tabs_portrait=”10″][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=9z7yERAydXE” align=”center”][ultimate_spacer height=”5″ height_on_tabs=”5″ height_on_tabs_portrait=”5″][/vc_column][/vc_row]