RÓLUNK

marton_csalad_b_wMárton család - Becsali

Köszöntjük Erdélyben

A Becsali Vendégház egy Második Otthon: egyszerre biztosítja vendégeinek a nagyváros és a civilizáció minden kényelmét a vidéki élet nyugalmával és egy kellemes környezettel együtt.

Mi egy négytagú , mélyen székely érzelmű, székely-magyar család vagyunk, ahol az apa Márton Lajos ( Lajcsi ) 1967 nov 21-én , az anya Márton Mária ( Maris ) 197o nov. 3 – án , gyerekek : Tamás 1994 dec 4-én és Péter 1999 szept 17-én születtünk.

A nálunk megszálló vendég valóban otthon érezheti magát, legyen Erdélyt bejárni kivánó turista, aki vendégházunkból könnyen és gyorsan eljuthat a környékbeli számtalan látnivalóhoz, vagy akár ügyeit intéző üzletember akinek biztosítva van a nyugalom és a szükséges kommunikációs lehetőségek.

Amit a vendégeknek adunk az a “vidéki összkomfort”: a városhoz – Székelyudvarhelyhez közel, alig pár percnyi távolságra, egy csodálatos székely falu szélén -Székelyszentléleken fogadjuk őket.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a családos turisták, a vállalkozók, a szervezett kirándulók és nyaralók iskolák, klubok – fogadtunk már nemlátó csoportot is.

Vendégházként és kulcsosházként is működünk, szeretjük vendégeinket és igyekszünk jó házigazdák lenni, de ha a vendég úgy kivánja, biztositva magánszféráját, a háttérben maradunk.

A tágas udvar biztonságos parkolási, grillezési valamint bográcsozási lehetőséget nyújt, pihenni vágyó turistáink számára (nyárilugas, filagória, kemence, grillező, asztali tenisz, pergola).

Csoportos foglalások esetén, zenés táncos mulatságokat szervezünk (kérésre, vagy meglepetésre)

Sajat furdoszobas szobaink mindegyike hutoszekrenyt es televiziot tartalmaz ingyenes hasznalattal.

Kapcsolatfelvételért, információkért, foglalásért hívjon:
+40 745 – 30 29 56

Vendégházunkban az élet vidám!

Tisztelettel, a házigazdák

Márton Mária és Márton Lajos