RÓLUNK

marton_csalad_b_wMárton család - Becsali

Köszöntjük Erdélyben

A Becsali Vendégház egy Második Otthon: egyszerre biztosítja vendégeinek a nagyváros és a civilizáció minden kényelmét a vidéki élet nyugalmával és egy kellemes környezettel együtt.

Mi egy négytagú , mélyen székely érzelmű, székely-magyar család vagyunk, ahol az apa Márton Lajos ( Lajcsi ) 1967 nov 21-én , az anya Márton Mária ( Maris ) 197o nov. 3 – án , gyerekek : Tamás 1994 dec 4-én és Péter 1999 szept 17-én születtünk.

Szeretettel várunk hasonló korú, és hasonló korú gyerekekkel rendelkező családokat is, akár ismerkedési, és játszótársi barátságok kialakúlásának céljából is.

A nálunk megszálló vendég valóban otthon érezheti magát, legyen Erdélyt bejárni kivánó turista, aki vendégházunkból könnyen és gyorsan eljuthat a környékbeli számtalan látnivalóhoz, vagy akár ügyeit intéző üzletember akinek biztosítva van a nyugalom és a szükséges kommunikációs lehetőségek.

Amit a vendégeknek adunk az a “vidéki összkomfort”: a városhoz – Székelyudvarhelyhez közel, alig pár percnyi távolságra, egy csodálatos székely falu szélén -Székelyszentléleken fogadjuk őket.

Ügyfeleink között megtalálhatóak a családos turisták, a vállalkozók, a szervezett kirándulók és nyaralók iskolák, klubok – fogadtunk már nemlátó csoportot is.

Vendégházként és kulcsosházként is működünk, szeretjük vendégeinket és igyekszünk jó házigazdák lenni, de ha a vendég úgy kivánja, biztositva magánszféráját, a háttérben maradunk.

A tágas udvar biztonságos parkolási, grillezési valamint bográcsozási lehetőséget nyújt, pihenni vágyó turistáink számára ( nyárilugas, kemence, grillező ) .

Csoportos foglalások esetén, zenés táncos mulatságokat szervezünk (kérésre, vagy meglepetésre)

Kapcsolatfelvételért, információkért, foglalásért hívjon:
+40 745 – 30 29 56

Vendégházunkban az élet vidám!

Tisztelettel, a házigazdák

Márton Mária és Márton Lajos